Verksamheter

Som folkhögskola har vi möjlighet (utöver våra ordinarie kurser) att starta upp olika former av verksamheter och projekt, både i och omkring skolan. Här kan du läsa mer om de verksamheter vi har igång just nu.

Pedagogiskt äventyr

Det pedagogiska äventyret riktar sig till dig mellan 18–29 år, som under längre tid varit studie och/eller- arbetslös och kanske är osäker på vad du vill göra framåt. 2024 års äventyr är att vi i gruppen tillsammans ska planera för och arrangera en konsert med utomstående artist. Vi startar i februari och konserten planeras arrangeras någon gång i augusti/september.

Läs mer: Pedagogiskt äventyr

NURiB – Naturunderstödd rehabilitering i Blekinge

NURiB var en förstudie som finansierades av Region Blekinge. NURiB (Naturunderstödd rehabilitering i Blekinge) är för den med utmattningssyndrom, lättare depression och/eller ångest. 

Verksamheten är pausad och kommer eventuellt att bedrivas vidare av Valjeviken, med beräknad start hösten 2024. För mer information, kontakta Daniel Unnerbäck, stiftelsechef på Valjeviken. Telefon: 070-788 65 19 | Mejl: daniel.unnerback@valjeviken.se

Läs mer: NURiB