Pedagogiskt äventyr

Det pedagogiska äventyret riktar sig till dig mellan 18–29 år, som under längre tid varit studie och/eller- arbetslös och kanske är osäker på vad du vill göra framåt. Projektet vänder sig till dig som är i åldern 18-29 år, bor i Blekinge och inte vet vad du vill göra framåt och kanske vill testa något nytt.

2024 års projekt är att tillsammans med andra deltagare planera, delta och skapa arrangemang. Vi har löpande intag från 1 februari och konserten planeras arrangeras någon gång i augusti/september.

Folkhögskolan utgår från de studerandes behov, förkunskaper och erfarenheter. Genom att skapa en inkluderande, trygg och anpassningsbar miljö där fokus läggs på det som fungerar ökar chanserna att främja din utveckling, som i förlängningen kan vara till hjälp att hitta nya vägar i livet.

Vi vill att du som deltagare ska känna dig trygg och trivas och lägger därför stor vikt på både gemensamt som individuellt lärande samt att du har stor möjlighet att påverka innehållet efter dina behov. Det finns möjlighet till individanpassade tider för dig som deltagare på kursen. 

Vi kommer göra en hel del saker tillsammans eller individuellt:
• Studiebesök hos aktörer med erfarenhet att genomföra arrangemang.
• Träffa människor inom olika branscher och yrken som på något sätt arbetar kring arrangemang.
• Genomgå kortare utbildningar (exempelvis HLR) och ta del av föreläsningar/workshops om till exempel marknadsföring, självledarkap och projektkunskap.
• Vardagliga “må-bra saker” med ditt behov i fokus, till exempel skapande, musik, mat och bak, tillgång till musikstudio och reflektionstid. 

 

Gör en intresseanmälan

Scanna QR-koden med din mobil eller klicka på länken för att göra en intresseanmälan till kursen: Intresseanmälan Pedagogiskt äventyr

När vi fått din intresseanmälan kontaktar vi dig via mejl eller telefon.

Kontakta oss om du har frågor:
Projektledare: Maria Lampinen och Johan Rehn
projektet@jamshog.org

076-009 13 52