Bokcirkel Harry Martinson

Jämshögs folkhögskola > Dagkurs > Bokcirkel Harry Martinson
Bokcirkel med Harry Martinsons klassiker

På luffen bland nässlor och rymdskepp – Vi läser verk av Harry Martinson

Kurstyp
Dagkurs
Kursnamn
Bokcirkel Harry Martinson
Ansökningsperiod
1 mars–15 maj 2023
Kursstart
13 september 2023

Onsdagar 10.30–12.00. I samarbete med Harry Martinsonsällkapet arrangerar folkhögskolan en bokcirkel.

Deltagarna i kursen kommer att träffas i bokcirkelform och läsa, studera och diskutera olika verk av Harry Martinson. Valet av texter kommer gruppen att göra vid kursens början. Irmeli Romo kommer att leda kursen. Irmeli är pensionerad gymnasielärare och litteraturvetare och sedan ett år tillbaka ordförande i Harry Martinson-sällskapet.

Kostnader

Skolan tar ut en materialkostnad om 400 kronor/person och termin. Materialkostnaden täcker framförallt försäkring under tiden du som kursdeltagare är på skolan. Du får också gemensam fika i början och slutet av varje termin samt kopior och annan service under din tid på kursen. Bokcirkelböcker ingår i materialkostnaden.

Vid eventuella uflykter med kursen delar gruppen på kostnad för till exempel buss och inträden och står för sin egen lunch och fika. 

Ansök till dagkursen Bokcirkel Harry Martinson

Om du inte redan har ett konto i SchoolSoft för att söka kurser på folkhögskolor börjar du med att skapa det när du klickar på ansökningslänken nedan. Personuppgifterna vi får från din ansökan behöver vi för att kunna administrera din ansökan, vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid all behandling av dina personuppgifter.

De personuppgifter vi behandlar delas inom vår organisation samt med organisationer som FBR och SCB, till dessa organisationer är dock uppgifterna avpersonifierade. Uppgifterna hanteras och lagras under tiden du är aktivt studerande hos oss.

Ansök till Bokcirkel Harry Martinson

Kontakt

Irmeli Romo, kursledare för bokcirkeln: irmeli.romo@gmail.com

Anna Wiklander, administratör: anna.wiklander@jamshog.org