Konversationsengelska

Jämshögs folkhögskola > Dagkurs > Konversationsengelska
Seniorer som pratar
Hålls språket levande!

Konversationsengelska

Kurstyp
Dagkurs
Kursnamn
Konversationsengelska
Ansökningsperiod
1 mars–31 maj 2023
Kursstart
14 september 2023

En mindre grupp, 15-20 personer, som under lättsamma former konverserar och diskuterar på engelska utifrån teman och gruppens intressen. Ofta löses veckans nyhetsfrågor, news quiz, för att ta del av omvärlden på engelska och utöka ordförrådet. Welcome!

Kursen ges på torsdagar klockan 10.30–12.00. Kursledare är Solveig Wollin.

Kostnader

Skolan tar ut en materialkostnad om 400 kronor/person. Materialkostnaden täcker framförallt försäkring under tiden du som kursdeltagare är på skolan. Du får också gemensam fika i början och slutet av varje termin samt kopior och annan service under din tid på kursen.

Vid eventuella uflykter med kursen delar gruppen på kostnad för till exempel buss och inträden och står för sin egen lunch och fika. 

Ansök till dagkursen Konversationsengelska

Om du inte redan har ett konto i SchoolSoft för att söka kurser på folkhögskolor börjar du med att skapa det när du klickar på ansökningslänken nedan. Personuppgifterna vi får från din ansökan behöver vi för att kunna administrera din ansökan, vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid all behandling av dina personuppgifter.

De personuppgifter vi behandlar delas inom vår organisation samt med organisationer som FBR och SCB, till dessa organisationer är dock uppgifterna avpersonifierade. Uppgifterna hanteras och lagras under tiden du är aktivt studerande hos oss.

Ansök till Konversationsengelska
Brunhårig kvinna med prästkrage som ler mot kameran.

Kontakt

Solveig Wollin, kursledare: solveig.wollin@jamshog.org
Anna Wiklander, administratör för Dagkursen: anna.wiklander@jamshog.org