Aktuellt

Aktuellt på skolan

På Jämshögs folkhögskola är det alltid mycket aktivitet! Allmänheten är välkommen att äta lunch i vår restaurang, Thyras. Privatpersoner, företag, föreningar och organisationer kan hyra lokaler hos oss för enskilda små eller stora konferenser/sammankomster eller för mer regelbunda träffar.

Vi arrangerar också regelbundet evenemang där vi bjuder in allmänheten, som konserter eller föreläsningar. Och ibland söker vi också nya medarbetare!

Håll koll på den här aktuelltsidan för senaste nytt och följ oss på Facebook eller Instagram för glimtar in i vardagen på Jämshögs folkhögskola!

Ansökan öppen nu

Sök till en kurs eller utbildning som startar i höst!

Nu är ansökan till våra kurser och utbildningar öppen, kursstart för samtliga är i mitten av augusti 2023. Klicka på kursen nedan och läs mer och ansök. 

Ansökan öppnar 1 mars 2023

Ansökan till Dagkursen hösten 2023

Den 1 mars 2023 öppnar vi ansökan för Dagkursen. Dagkursen är samlingsnamnet på våra seniorkurser. All information om ansökan kommer att finnas på startsidan för hela Dagkursen några veckor innan ansökan öppnar. Ansökan görs digitalt i vårt ansökningssystem SchoolSoft. 

Läs mer: Dagkursen på Jämshögs folkhögskola

Flera tillfällen under våren

Kom på studiebesök

Kom på en av våra fasta studiebesökstider under våren 2023. Vår SYV, Lisa, berättar om skolan, våra kurser, svarar på frågor och visar runt. Välkommen på studiebesök!

Anmäl dig genom att mejla Lisa Rubin (Studie- och yrkesvägledare) på lisa.rubin@jamshog.org
Meddela vilken utbildning du är intresserad av.

Här är de tillfällen du kan anmäla dig till:

  • Onsdag 8 mars, 14.00–15.00
  • Onsdag 29 mars, 14.00–15.00
  • Onsdag 19 april, 14.00–15.00
  • Onsdag 17 maj, 14.00–15.00