Natur och Kultur

Jämshögs folkhögskola > Dagkurs > Natur och Kultur
Natur och kultur Johnny Karlsson
Folkbildande diskussioner med Johnny Karlsson

Natur och Kultur

Kurstyp
Dagkurs
Kursnamn
Natur och Kultur
Ansökningsperiod
1 mars–15 maj 2023
Kursstart
11 september 2023

Folkbildning i sin renaste form! Johnny Karlsson, lokal kulturprofil, tar upp nästan vad som helst (faktiskt) under träffarna. Diskussionerna spänner över ett brett spektra och kursdeltagarnas inblandning, synpunkter och infall uppmuntras i alla lägen! 

Kursen ges på måndagar klockan 10.30–14.00

Kostnader

Skolan tar ut en materialkostnad om 600 kronor/person. Avgiften täcker framförallt försäkring under tiden du som kursdeltagare är på skolan. Du får också gemensam fika i början och slutet av varje termin samt kopior och annan service under din tid på kursen.

Vid eventuella uflykter med kursen delar gruppen på kostnad för till exempel buss och inträden och står för sin egen lunch och fika. 

Ansök till dagkursen Natur och Kultur

Om du inte redan har ett konto i SchoolSoft för att söka kurser på folkhögskolor börjar du med att skapa det när du klickar på ansökningslänken nedan. Personuppgifterna vi får från din ansökan behöver vi för att kunna administrera din ansökan, vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid all behandling av dina personuppgifter.

De personuppgifter vi behandlar delas inom vår organisation samt med organisationer som FBR och SCB, till dessa organisationer är dock uppgifterna avpersonifierade. Uppgifterna hanteras och lagras under tiden du är aktivt studerande hos oss.

Ansök till Natur och Kultur

Kontakt

Johnny Karlsson, kursledare: info@holjebok.se
Anna Wiklander, administratör för Dagkursen: anna.wiklander@jamshog.org